Laglig Försvarsspray | Bodyguard Säkerhetsprodukter

Om Bodyguard

|12/02, 2019

Om Bodyguard

Bodyguard säljer säkerhets- och självförsvarsprodukter, främst i form av licensfri självförsvarsspray och överfallslarm. Bodyguard Säkerhetsprodukter grundades 1996, med visionen att ge privatpersoner ett effektivt sätt att försvara sig utan att bryta mot lagen. Våra produkter återfinns hos flera återförsäljare runtom i landet.

Samtliga sprayer som säljs via Bodyguard.nu är licensfria och tillverkade i Sverige. Alla våra produkter är lagliga, men tänk på att det inte är tillåtet att bära kniv på allmän plats. Produkterna är enbart avsedda att användas i just självförsvar. Den så kallade nödvärnsrätten gör det tillåtet att försvara sig i situationer där ett brottsligt angrepp pågår eller är nära förestående, såsom överfall, fysisk attack, eller hot om våld. Läs gärna på om vad du har rätt och inte rätt att göra för att försvara dig själv eller din egendom i Brottsbalken.

Vi på Bodyguard värnar om din trygghet och finns till för din skull, därför är dina åsikter och önskemål viktiga för oss. Finns det något som skulle få dig att känna dig tryggare? Hör gärna av dig till oss med dina tankar. Våra produkter ger vanliga människor en tryggare vardag - tack för ditt förtroende!

Se gärna vår presentationsfilm nedan där vi berättar mer om vår vision.

Intresserad av att bli återförsäljare?

Besök vår B2B sajt Bodyguard.se med mer information till dig som företagare och återförsäljare.