Laglig Försvarsspray | Bodyguard Säkerhetsprodukter

Dual-frequency Survival Whistle

  • 79 kr

Upptäck tryggheten och säkerheten med vår Dual-frequency Survival Whistle – en oumbärlig följeslagare för alla dina äventyr.


Artikelnummer: 40


Upptäck tryggheten och säkerheten med vår Dual-frequency Survival Whistle – en oumbärlig följeslagare för alla dina äventyr. Denna högfrekventa, dubbelröriga visselpipa är designad för att ge dig maximal räckvidd och ljudstyrka när det verkligen gäller.

Produktbeskrivning:

  • Högpresterande Ljud: Med en avancerad design som kombinerar två frekvenser, säkerställer denna visselpipa att ditt nödanrop hörs över långa avstånd och genom tät vegetation eller stormiga förhållanden.
  • Robust Konstruktion: Tillverkad i tålig aluminium, är denna visselpipa byggd för att tåla tuffa miljöer och extremt väder, vilket gör den till en pålitlig del av din utrustning.
  • Bärbar och Lätt: Dess lätta och kompakta formfaktor gör att du enkelt kan fästa den på din nyckelknippa, ryggsäck eller bälte, så att du alltid har den inom räckhåll.
  • Mångsidig Användning: Inte bara för vandring och camping, denna visselpipa är ett måste för personlig säkerhet i alla situationer, från stadsmiljöer till de mest avlägsna naturområdena.
  • Enkel Användning: Dubbelrörsdesignen kräver minimal ansträngning för att blåsa och skapar ett högt, genomträngande ljud som omedelbart drar uppmärksamhet till din position.

Varför Välja Dual-frequency Survival Whistle?

Oavsett om du är en erfaren vandrare, campare, eller bara vill vara förberedd för nödsituationer, är vår Dual-frequency Survival Whistle det perfekta valet. Den är inte bara effektiv för att signalera hjälp, men kan också användas i träningssyften för sportevenemang eller som en del av ditt personliga säkerhetssystem.