Laglig Försvarsspray | Bodyguard Säkerhetsprodukter

Portabel vattendunk

  • 79 kr

Portabel vattendunk för lagring och transport av vatten. Lagra vatten så att du har rent dricksvatten då du behöver det.


Artikelnummer: 35


Portabel vattendunk för lagring och transport av vatten

Lagra vatten så att du har rent dricksvatten då du behöver det eller ta med dig den smidiga vattendunken för camping och vandring. Det här är en smart vattendunk som inte tar mer plats än nödvändigt då den anpassar sig efter innehållet. Därmed får du enkel förvaring och lätt packning.

Är vattendunken halvfull så tar den inte mer plats än så. Dessutom ser du alltid hur mycket som finns i dunken genom det genomskinliga materialet. Därmed kommer du ihåg att fylla på när det behövs och du ser hela tiden att vattnet ser friskt ut.

Beakta att du kan ta med dig vattendunken tom för att fylla på med rent vatten i en fjällbäck. Det drar ner på din packnings tyngd. Samtidigt kan du få plats med annat eller välja att vandra och campa med en mindre väska.

Även om du använder dunken flitigt kan du räkna med att få ut upp till 3 års användning av samma vattendunk. Oanvänd ska denna vattendunk om den förvaras på rätt sätt erbjuda 5 års hållbarhet.


Din krisberedskap

Vid en samhällskris måste man vara beredd på att kunna klara sig själva en tid. Viktigast är att ha vatten, mat och värme och att kunna ta del av information från myndigheter och medier. Rent dricksvatten är livsnödvändigt. Räkna med minst tre liter per vuxen och dygn. Om du är osäker på kvaliteten behöver du kunna koka vattnet. "Du bör ha ett par rena dunkar fyllda med vatten i reserv. De ska stå mörkt och svalt."
Källa: Om krisen eller kriget kommer


Viktiga egenskaper:

  • Stor öppning – Lätt att fylla med vätska!
  • Bra för lagring
  • Avger inga farliga ämnen
  • Transparent så att du ser innehållet
  • Bekvämt handtag och tätslutande lock