Laglig Försvarsspray | Bodyguard Säkerhetsprodukter

ResQmate - Glaskross och bältesskärare

  • 99 kr

ResQmate – Din livlina vid nödsituationer i bilen

Artikelnummer: resqmate


ResQmate – Din livlina vid nödsituationer i bilen

Är du beredd på det oväntade?

Olyckor händer när man minst anar det. Med ResQmate nödverktyg 3 i 1 vid din sida är du alltid förberedd. Detta kompakta, men ändå kraftfulla nödverktyg är designat för att snabbt och effektivt hjälpa dig ur en farlig situation.

Glaskrossare: ResQmate är utrustad med en specialdesignad spets för att krossa bilfönster, så att du kan ta dig ur en låst bil i en nödsituation.

Bältesskärare med skydd: Den inbyggda bältesskäraren klarar enkelt av att skära igenom bilbälten. Som en extra säkerhetsåtgärd kommer kniven med ett avtagbart skydd, så att du inte riskerar att skära dig i vardagliga situationer.

Nödvissla: Använd den inbbygda visselpipan för att kalla på hjälp.

Nyckelring: ResQmate är så kompakt att den lätt går att fästa på din nyckelring med bilnyckeln. Alltid inom räckhåll.

Funktioner

  • Kompakt design: Passar perfekt på nyckelringen, i handskfacket eller var som helst i bilens förvaringsutrymmen.
  • Robust konstruktion: Tillverkad av högkvalitativa material som tål tuffa förhållanden.
  • Lättanvänd: Ingen träning krävs; intuitiv att använda även under stress.
  • Skyddande hölje: Det avtagbara skyddet för bältesskäraren säkerställer att verktyget kan förvaras och hanteras säkert när det inte används i en nödsituation.

Användning

Fäst ResQmate på din nyckelring eller förvara den i bilens handskfack. I en nödsituation, dra snabbt bort skyddet och använd glaskrossaren för att krossa sidorutan, bäst effekt i hörnen av rutan. Använd sedan bältesskäraren för att skära av säkerhetsbältet.

Fungerar ResQmate på alla bilfönster?

ResQmate är endast effektivt mot klart och tonat härdat glas. Härdat glas används vanligtvis i bak- och sidorutor på bilar. ResQmate fungerar INTE på laminerat glas. Laminerade fönster, som oftast används för vindrutor, kan också finnas på vissa biltillverkares modeller. För att kontrollera vad dina sidorutor är gjorda av, leta upp klistermärket på sidorutorna för att se om det är märkt som "Härdat" (Tempered) glas. Om du inte kan hitta klistermärket eller informationen inte är begriplig, vänligen kontakta din biltillverkare.

Var alltid förberedd. Var alltid säker. Skaffa ResQmate idag.