Laglig Försvarsspray | Bodyguard Säkerhetsprodukter

ThermoGuard Survival Blanket - nödfilt

  • 109 kr
  • 59 kr

Din livräddare i fickformat – en oumbärlig följeslagare för din bil, båt, och fjällvandringar.

Artikelnummer: 43


Din livräddare i fickformat – en oumbärlig följeslagare för din bil, båt, och fjällvandringar. Vår innovativa "ThermoGuard Survival Blanket" är designad för att maximera din komfort och säkerhet, oavsett väder. 

Observera måttet på hela 160x210 cm som är större än de vanligt förekommande nödfiltarna på marknaden, du behöver denna större modell för att isolera dig bättre och lättare.

Med sin förmåga att reflektera tillbaka kroppsvärmen, kan den förvandla varje vilostund till en mysig upplevelse, samtidigt som den skyddar mot kyliga vindar och oväntade regnskurar. Tillverkad av aluminium 12 mikronpolyetylenmylar i militärkvalitet, som ursprungligen utvecklades för NASA. Filtarna är återanvändbara, vattentäta, vindtäta, fuktbeständiga.

Oavsett om du tar en paus vid en brasa efter en dag på sjön eller söker skydd på en bergsled, hjälper "ThermoGuard" dig att hålla värmen och komforten intakt. Dess reflekterande yta är inte bara för värme – använd den för att stoppa vinden eller som en vattentät barriär när du behöver det mest.

Men "ThermoGuard" är inte bara en vinterhjälte. I varmare klimat, var din egen bastu. I kallare väder så kan den rädda ditt liv.

Trots dess robusta skydd är "ThermoGuard Survival Blanket" förvånansvärt kompakt. Den har ett minimalt packmått och en fjäderlätt vikt, vilket gör den till en enkel addition till din utrustning utan att tynga ner dig.

Lita på "ThermoGuard" för att ge dig värme när du behöver den och skydd när förhållandena kräver det. I extremt väder kan denna mångsidiga nödfilt verkligen vara skillnaden mellan liv och död. Liten nog att alltid ha med sig, stark nog att alltid lita på – "ThermoGuard Survival Blanket" är det självklara valet för den smarta äventyraren.

Kompakt och ultralätt, med en vikt på endast 65 gram, är detta den optimala överlevnadsutrustningen som ryms i din ficka eller ryggsäck. Med varsamt handhavande kan "ThermoGuard" tjäna dig väl genom många äventyr, vilket gör den till ett miljömedvetet val.

Storlek: 160x210 cm