Laglig Försvarsspray | Bodyguard Säkerhetsprodukter

Hon rödsprayade våldtäktsmannen

|7/05, 2020

Hon rödsprayade våldtäktsmannen

När Maria hoppar av spårvagnen från centrala Göteborg kände hon sig förföljd. Plötsligt tar någon tag i hennes arm och drar ner henne på marken. Maria får tag i färgsprayen och sprayar gärningsmannen rakt i ansiktet.

Aftonbladet, 2015-02-09

 

– Jag hade panik. Jag tänkte inte, jag bara gjorde, säger Maria.

Det var på lördagsmorgonen för två veckor sedan som Maria var på väg hem från centrala Göteborg. När hon hoppade av spårvagnen, vid Frölunda Torg, och började gå hemåt kände hon att någon gick bakom henne. Förföljde henne. Maria började gå fortare och fortare. Plötsligt greppar en man tag om hennes högra arm, drar ner henne på marken och försöker få av henne kläderna.

– Allting gick väldigt fort, han var över mig och på mig och överallt. Det enda jag kunde tänka var att jag ska ta mig därifrån, säger Maria.

Hade spray i fickan

Under överfallet kommer Maria på att hon har sin självförsvarsspray i fickan. Vanligtvis brukar hon ha den i handen när hon promenerar hem. Tillslut får hon upp sprayen och börjar spraya gärningsmannen rakt i ansiktet.

– Som tur är träffade jag honom väldigt bra så han backar undan och jag hinner upp därifrån och springer allt vad jag har.

Självförsvarsspray

Maria köpte sprayen på en hemsida på internet för ungefär två månader sedan

– Det har hänt innan att jag har blivit förföljd från spårvagnen och sprungit hela vägen hem. En kompis tipsade mig om att det gick att beställa sprayen på internet så jag gjorde det, säger Maria.

Hur mår du nu?

– Jag är glad att jag kom undan men jag vet inte om jag kommer våga gå ensam ute när det är mörkt igen, säger Maria.

Polisen har fått in tips och jakten efter gärningsmannen fortsätter.

Maria heter egentligen något annat.

Källa: Aftonbladet (PDF)