Laglig Försvarsspray | Bodyguard Säkerhetsprodukter

Bodyguard Försvarsspray färglös

  • 199 kr

Bodyguard Försvarsspray färglös är utvecklad för situationer där rödfärg kan riskera att förstöra inredning i inomhusmiljöer. Förblindar angriparen.

Dela
Artikelnummer: 2008


OBS: Finns med mängdrabatter.

Bodyguard Försvarsspray färglös är utvecklad för situationer där rödfärg kan riskera att förstöra inredning i inomhusmiljöer som butiker, tjänstefordon som t.ex. Taxi, buss etc. Exempel på kunder är rederier, taxibolag, ordningsmän/vakter m.fl.

Vid kontakt med ögonen framkallas en övergående förblindande ögonirritation som ger dig några välbehövda minuter för att fly, skrika och slå tillbaks i enlighet med nödvärnslagen.

Bodyguard försvarsspray färglös använder samma ventil och munstycke som på Knock Out. Genom en gel-liknande substans får man “tyngre droppar”, med rätt mängd gel i förhållande till munstycket ger det i sin tur maximal räckvidd, samtidigt som de tyngre dropparna blir mindre känsliga för vind. Gelningen skapar också större obehag på angriparen genom att det fäster bättre och blir mer ihärdigt.

Lockets konstruktion är smart utformat för att undvika oavsiktlig sprayning i väskan eller fickan, samt underlättar att man sprayar i rätt riktning vid skarpt läge i en stressig situation. Enkel att använda, lyft locket - i uppfällt läge fungerar det då som sikte. Ögla för att fästa en handled / halsbandsrem eller liknande (köps separat).

Innehåller ej pepparextrakt (Oleoresin Capsicum) och är därför helt laglig. Får endast användas i enlighet med nödvärnslagen.


Bruksanvisning

  1. Lyft locket och sikta mot angriparens ögon
  2. Tryck ner avtryckaren och töm innehållet (ca 1 sek)
  3. Ta dig snabbt till säkerhet

OBS: Sprayen ska ej "testas" då det är högt tryck så att den töms mycket snabbt (ca 1 sek)!


Bodyguards utbytesgaranti

Bodyguard ersätter dig med en ny spray utan kostnad om du använt din spray i självförsvar. Läs mer om utbytesgarantin.


Tekniska data
Licensfri/laglig: ja.
Räckvidd: 4 meter. (0,5 – 2,5m optimalt).
Innehåll: alkohol, drivgas, mentol, specialämne, gel.
Volym: 40 ml [54] ϶.
Vikt: 56 g.
Höjd: 93 mm.
Bredd: 34 mm.
Omkrets: 115 mm.
Hållbarhet: bör bytas ut efter 2 år.


Mängdrabattpriser
Rabatten dras av i kassan.
3 st: 189 kr /st
5 st: 179 kr /st
8 st: 169 kr /st
20 st: 149 kr /st
30 st: 139 kr /st